Get Firefox
Get Firefox
MakePovertyHistory.org
MakePovertyHistory.org

Alternative telefonnumre

Note: this post is only available in Norwegian

Old 1896 telephoneAlternative telefonnumer (gammel side) er en liste over alternative telefonnumre til abonnenter som bruker 810/815 nummer og femsifrede spesialnumre (0XXXX). Denne listen inneholder en oversikt over alternative telefonnumre som ofte er billigere å ringe enn spesialnumrene som enkelte firmaer bruker. Enkelte har alternative gratis 800 numre, mens andre har vanlige “Norges nummer” eller eventuelt mobiltelefonnummer. Mobiltelefonnummer er kun billigere å ringe fra mobil i forhold til 810/815/5 siffrede spesialnumre. Fra IP telefoner og vanlige fastlinjer er ikke mobilnumrene billigst, da er oftest spesialnumrene billigst (Ref: 39 øre/min for spesialnumre og 89 øre/min for mobiltelefonnummer (Telios priser)).

Leave a Reply

Answer this question based captcha in order to post your comment:
What du you get if you multiply sxixx with txhxrxexe?

This is a gravatar-friendly blog.
Enter your e-mail address to use your gravatar.